Contus, circa de is collaboradoris

Serrenti

Monday, October 5, 2009 - NEWSLETTER SERRENTINFORMA N. 244

Su Comunu de Serrenti, cun su contribudu de sa Regioni Autonoma de sa Sardìnnia, Lei Regionali 26/1997 at detzìdiu de fai su progetu Contus, atividadi de avaloramentu de is spetzifitzidadis culturalis de sa comunidadi serrentesa e de amparu de sa lìngua, cultura e connotu sardus po mèdiu de atividadi de circa, arcividura, elaboradura e spainamentu de su materiali de sa memoria stòrica cun documentus, contus, màginis, sonus e videus.
Po sa circa teneus abisòngiu de sceberai unu collaboradori cun (possibilmenti) is arrecuisitus afatantis:

nascimentu e residèntzia in su Comunu de Serrenti, connoscèntzia bona de sa lìngua sarda; laureandu o laureau in materias umanìsticas cun unu o prus esàminis in su mori antropològicu. Is personis interessadas depint intregai unu curriculum a s’ indirìtziu eletrònicu mlutzu@livestudio.it e/opuru a serrenti@gmail.com