Cuncursu de s’iscola “s’Unidadi de s’Italia andat in iscena

Bandiera italiana

Wednesday, March 30, 2011 - COMUNE DI SANLURI

mércuis su 30 de Martzu de su 2011 – Comunu de Seddori

Arriciu, pubbricaus: Cuncursu de sa Scola « S’Unidadi de s’Italia bandat in iscena ». Fonti: Comunu de Seddori

Su Comunu de Seddori, Assessorau a sa Cultura e a sa Istrutzioni Pubbrica, in su cuntestu de su “ Programma de is celebratzionis e de is afestus po su de is 150 annus de s’Unidadi de s’Italia” at fissau su Cuncursu de s’Iscola “ S’Unidadi bandat in iscena.
A su cuncursu ant a essi ammítius tous is istudiantis residentis e non, chi faint una de is classi de una de is Iscolas Sigundàrias de Primu e de Segundu gradu, chi ddoi at in su territóriu comunali:
• Istituto Comprensivo Statale Sanluri ( Scola Segundària de Primu Gradu)
• I.T.C.G. “Padre Colli Vignarelli” ( Scola Segundària de Segundu Gradu)
• Istituto Calasanzio (Sola Segundaria de Primu e de Segundu gradu).
Sa manera po fait su cuncursu est spricada in su Regulamentu, chi is cuncurrentis depint ligi e rispetai.
Sa domanda po pigai parti a su cuncursu, po essi cunsiderada valida, depit lompi a intru de su 16 de Maju de su 2011.