Funt obertas is iscritzionis a su cursu de II livellu de Língua Sarda – L. 482/99 annu 2008

gruppo folk

Thursday, January 26, 2012 - COMUNICATO STAMPA

Seddori, martis 27 de Meseidas de su 2011
Nota po is giórnalias

Si fait isciri chi funt obertas is iscritzionis a su cursu de Língua Sarda de II livellu ( intermédiu), chi s’at a fai me in sa sedi de su Consillu de sa Província me in Biddacidru, segundu unu caledàriu chi at essi comunicau po tempus a is interessaus.

Su cursu durat 60 oras e est pretziu in duus módulus:
Módulu 1 : fueddai e iscrí in sardu ;
Módulu 2: língua amministrativa.

S’ant a fai esercítzius de pronúncia, de iscritura e de cumpositzioni.
Sa língua umperada est cussa sarda me in sa varianti campidanesi ma si podint umperai is àteras variantis puru.
Is professoris cun d-una esperiéntzia de prus de dex’annus, funt : Prof. Mario Puddu; Prof. Carlo Pillai e Prof. Francesco Casula.
Podint pigai parti a su cursu: is dipendentis de sa Amministratzioni Pubblica; is docentis, e, cumenti a uditoris, totu is citadinus e is amministradoris localis.

Is iscritzionis cumpiladas ( me in is módulus ) depint lompi a intru de su 20 de Gennaju 2012 po mesu de e-mail a s’indiritzu uls@provincia.mediocampidano.it o cultura@provincia.mediocampidano.it , po Fax 070/ 9370383 o portadas a manu a s’Assessorau a sa Cultura de sa Província, in bia Paganini 22, 09025 Seddori.
Po calisiasiat informatzioni podeis tzerriai is ufícius a is númunus chi sighint: 070/9356356 070/9356357 070/9356351.