Sa Provincia me is "Social network"

La Provincia sui social network

Friday, January 28, 2011 - REDAZIONE

S’Enti sighit a fueddai po mesu de is “social network” prus connotus. Apustis de ai postu su profílu de s’Istitútu in « Facebook », chi est collegau cun is pàginas dedicàdas a is progetus « Paniere de la Província Verde», « Mercato Rurale » e « Giornate dell’AgriCultura », sa Província immui est puru in “ You Tube” e in “ Twitter”.
Is nobas sempri friscas, is fotografias e is video ant a permiti a s’Enti de fueddai a unu númunu sempri prus mannu de umperàdoris, sperimentendi in su mentris maneras nobas de comunícai e de fai impari is cosas. Su profilu me in « YouTube » ofrit unu canabi, po gosai is video, diferenti de su portali, innói castiai i “videoclip” fatus in totu e po totu in sa Província, chi tenint cumenti a protagonistas: s’artesània, is acuntéssias, sa produtzioni de sa terra e is atrativas turísticas de sa Província de su Campidanu de Mesu.
Su profilu in “Twitter” est stetiu pentzau po sa spaniadura de is arrecadus crutzus, chi pertocant is atividàdis de s’Enti.
Su collegamentu diretu a is profilus, chi si podint arreconnosci cun facilidadi de is màgini (icona) insoru, funt stetius postus in su portali de s’Enti.