Cursus de formatzioni me in su centru @ll-in de sa província in Biddacidru

locandina

Friday, November 9, 2012 - COMUNICATO STAMPA

Cenàbara 9 de Donnisantu de su 2012 – Comunicau po is giornalis
Iscritzioni a is cursus

Si fait a isciri a totus is citadinus chi est possíbbili a si iscriri a is cursus de formatzioni ande su centru @ll-in de sa Província in Biddacidru ande sa mediateca comunali, in bia Parrocchia 190 asuta de is localis de su Consillu provinciali. Su scioberu de is cursus si podit fai consultendi su Catalogu allegau, chi cuntenit su pianu de istúdius, s’organizatzioni e is costus, opuru si podit scioberai in basi a esigéntzias particularis de grupus o assótzius de su territóriu, chi abbisóngiant de percursus formativus personalizaus o de alta specializatzioni, po custus ddoi at a dispositzioni sa sedi, is 15 postas fornidas de computer, sa connessioni a Internet e is programmas in usu me in su Centru. No ddoi at scadéntzia po is iscritzionis, poita totus is domandas ant a essi arricidas.
Si ativant is cursus segundu is abbisóngius de is utentis, tenendu contu de is tempus de organizatzioni e de su calendàriu istabbiliu.
Po si iscriri bastat a cumpilai su módulu allegau e ddu intregai ( po posta o po e-mail puru) ande:
- sa mediateca comunali de Biddacidru, in bia Parrocchia 190 (centro @ll in)
- is ufícius de s’Assessorau Istrutzioni Púbbrica de sa Província de su Campidanu de Mesu in Seddori, in bia Paganini 22.
- sa sedi de su Consillu desa Província in Biddacidru, in bia Parrocchia 190.
Po is iscedas asuba de is cursus e de is àteras atividadis de su Centru si podit domandai a :
- mediateca comunali de Biddacidru tel. 070 931 44 97 –Sig. Mario Cabriolu;
- Província de su Campidanu de Mesu – Assessorau Istrutzioni Púbbrica tel. 070 935 63 56 – 935 63 51, e – mail: istruzione@provincia.mediocampidano.it Dot.ra Alessia Etzi.