Imprentau su bandu po partziri is cuntribudus a is scolas po is progetus de avaloramentu e promovidura de sa Lìngua e de sa Cultura de sa Sardìnnia

gruppo folk

Monday, October 12, 2009 - ARREDATZIONI

Su Dirigidori de s’Area Cultura fait sciri ca ant imprentau su bandu po partziri is contribudus a is scolas po is progetus de avaloramentu e promovidura de sa Lìngua e de sa Cultura de sa Sardìnnia cunforma a is artìculus 17 e 20 de sa L.R. nr 26/97 – annu scolàsticu 2009-2010.
Totu is scolas de dònnia òrdini e gradu de sa Provìntzia de su Campidanu de Mesu podint intregai progetus de “promozione e valorizzazione della cultura e della lingua della Sardegna”.
Sa pregonta at a depi essi intregada a sa Provìntzia de su Campidanu de Mesu innantis de su 30 de su mesi de Donniasantu de su 2009.