Cursu de Lingua Sarda de II livellu, L. 482/99 annu 2007

uomo in costume sardo tradizionale

Tuesday, March 1, 2011 - COMUNICATO STAMPA

martis su 1° de Martzu de su 2011 – Comunicau po is giornalis

Sa Provincia fait sciri ca is letzionis de su cursu de Lingua Sarda de II livellu, finantziau de sa lei 482/99, annu 2007, ant a cumentzai su 22 de Martzu de su 2011 in sa sedi de su Consillu Provinciali, a Biddexidru, in bia Parrocchia 190.
Su cursu est po is dipendentis de s’ Amministratzioni Púbblica e, in calidadi de ascurtadoris, po is maistus e is professoris e po totus is citadinus. Su cursu est de 60 oras, is matérias funt :
12 oras de Storia de sa Sardigna, is letzionis funt fatas de Prof. Pillai ;
12 oras de literadura sarda, is letzionis funt fatas de Prof. Francesco Casula ;
36 oras de morfologia e sintassi de su sardu, is letzionis funt fatas de Prof. Mario Puddu.

Po calisisiat informatzioni si podit telefonai a sa Dott.ssa Alessia Etzi, chi est a s’Assessorau a sa Cultura, a su númunu 070/9356356, asinuncas poteis tzerriai a sa Dott.ssa Annalisa Caboni, chi est a s’Ofitziu de limba sarda, a su númunu 070/9356508 ;
mail: cultura@provincia.mediocampidano.it - uls@provincia.mediocampidano.it