Biddacidru. gratis in “internet” me in su Centru @ll-in

aula informatica

Friday, October 19, 2012 - L'UNIONE SARDA

Cenàbara 19 de Meseladàmini de su 2012 – L’UNIONE SARDA

“Computer” a dispositzioni de totus me un centru “@ll-in” de sa Província de su Campidanu de Mesu in Biddacidru, istituiu gratzias a unu progetu de sa Regioni. In bia Parrocchia 190 me in sa sedi de sa mediateca, est nàsciu unu centru chi ponit a dispositzioni de is chi navigant in “Internet” 15 postas, duas riservadas a is disàbbilis.
Su Síndigu, Teresa Pani, narat: “Su centru no est scéti un’ocasioni, po isvilupai raportus cun àterus membrus de sa comunidadi, ma est pruscatotu una arraspusta cuncreta a sa necessidadi de sodigai su divàriu intra chi tenit sa possibbilidadi de impreai su “computer” in domu, po trabballu o po istúdiu e chi, invecias, no si ddu podit permitiri”. Aintru de sa fini de s’annu at a essi possíbbili donai a is citadinus sa firma digitali. Me in su centru, in prus, s’ant a fai cursus diferentis, cumenti, po esémpiu, cursus de informàtica a livellus diferentis e gràfica.