Contus de Serrenti, Contus de Serrentesus

Serrenti

Monday, October 5, 2009 - NEWSLETTER SERRENTINFORMA N. 244

Su Comunu de Serrenti, cun d-unu contributu chi pertocat sa Lei Regionali 26/1997, at cumentzau su progetu CONTUS donendi su coordinamentu a Marco Lutzu, circadori e ènni-musicòlogu.
CONTUS at a avalorai sa cultura, sa lìngua e su connotu serrentesus c po mèdiu de circa, arcividura, elaboradura e spainamentu de materaili de sa memòria stòrica cun documentus, contus, màginis, sonus e videus.
Su progetu CONTUS previdit de fai unu libru e unu CD-ROM chi ant arregolli scritus, arretratus, videus e interbistas apitzus de Serrenti e is serrentesus. Sa circa at a pigai in cunsideru mannu memòrias, contus e cantus e mùsicas de su connotu a boxi e strumentali (mutetus, anninnias, atìtidus, gòcius, baddus).
Is circadoris chi fessint interessaus a pigai parti a sa circa podint cuntatai Marco Lutzu su coordinadori, in mlutzu@livestudio.it

Is personis chi tenint materiali de importu po sa circa (scritus, arretratus, trascriduras de cantus o poesias de su connotu, contus) o chi bolint essi interbistadas asuba de custa chistioni podint lassai su nòmini insoru e su nùmeru de telefunu in sa Biblioteca comunali o cuntatendi Marco Lutzu su coordinadori, mlutzu@livestudio.it

Is personis incarrigadas de sa circa ant a arregolli su materiali in is mesis de Ladàmini e de Donniasantu 2009, ant a cuntatai is personis interessadas e ant a fai is interbistas.