A Arbus nascit sa Consulta po s’avaloramentu de sa Limba e sa Cultura Sarda

Costume tradizionale sardo

Wednesday, October 6, 2010 - REDAZIONE

Si podint presentai is domandas po essiri ammitius a partecipai.

S’Assessorau a sa Cultura de su Cumunu de Arbus bolit costituíri sa « Consulta po s’avaloramentu de sa Lingua e sa Cultura Sarda », cumenti narat sa ( Lei Regionali) L.R. 26/1997.
Is Associatzionis culturalis de su logu e is tzitadinus interessaus funt invitaus a presentai sa domanda po pigai parti a is traballus de sa Consulta de su Cumunu de Arbus po s’avaloramentu de sa Cultura e de sa Lingua Sarda. Is domandas ( preguntas), andant compiladas in is módulus, chi ddoi funt in s’Uficiu Cultura de su cumunu de Arbus e chi funt disponíbilis in su situ de sa Provincia de su Mediu Campidanu, custas depint èssi’ presentadas intru de su 18 de su mesi ‘e ladamini de 2010 (18-10-2010) a s’Uficiu Protocóllu de su comunu de Arbus, bia XX Cabudanni n° 25 (XX Settembre n° 25).
Sa Consulta at a essiri unu strumentu necessàriu po scobèrri e avalorài su patrimóniu culturali sardu e, pruscatotu, arburesu - aici narat s’Assessori Giuanni Lampis – s’Amministratzioni at a susténni, in totu e po totu, is atividadis chi ant a essi programmadas de sa Consulta e totu in is annus chi ant sighiri.